Etsi: 
   
SIVUSTON TOIMINNOT
Sivuston käyttöehdot
Haku
Sivukartta
Tekniset tiedot
Lisätietoa evästeistä
Etusivu > Sivuston toiminnot > Sivuston käyttöehdot
« Edellinen | Seuraava »

Sivuston käyttöehdot

Ouran Partiolaisten internet-sivujen käyttöä koskeva ilmoitus.

Käyttämällä Ouran Partiolaisten internet-sivuja sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja:

Ouran Partiolaiset tarjoaa internet-sivut asiakkailleen ”sellaisina kuin ne ovat”. Ouran Partiolaiset ei vastaa siitä, että sivujen sisältö tai niissä kerrottu tuote- tai hintatieto on virheetöntä. Internet-sivujen tekijänoikeus on Ouran Partiolaiset Copyright © 2008. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki sivuilla esiintyvät tuotemerkit ja rekisteröidyt nimet kuuluvat niiden laillisille haltijoille. Ouran Partiolaiset ei vastaa mahdollisista tavaramerkkien tai rekisteröityneiden nimien aiheuttamista loukkauksista.

Vastuunrajoitukset
Ouran Partiolaiset ei ole vastuussa mistään internet-sivujen käyttämisestä tai avaamisesta johtuvista suorista tai epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista riippumatta siitä, perustuvatko ne lakiin tai sopimukseen, vahingonkorvaukseen, takuuseen, ankaraan vastuuseen, tai yleiseen tai siviilioikeudelliseen vahingonkorvausvastuuseen.

Tekijänoikeudet
Ouran Partiolaiset pidättää kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti myönnetä näissä käyttöehdoissa. Sivujen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu, kytkeminen osaksi toista palvelua tai tallentaminen missä muodossa tahansa on kiellettyä ilman Ouran Partiolaisten etukäteistä kirjallista suostumusta.

Tietojen tallentaminen
Ouran Partiolaisilla on oikeus tallentaa ja analysoida Internet-sivuilla kävijöitä koskevia tietoja palvelun laadun ja toiminnallisuuden parantamiseksi. Ouran Partiolaiset voi myös hankkia tällaista tietoa luotettavilta kolmansilta osapuolilta. Kerätystä tiedosta ei voida tunnistaa yksittäistä henkilöä.Tätä sivua on muokattu viimeksi pe 29.8.2008 klo 13:38 - Tulostettava versio
Ouran Partiolaiset • Lisätietoa evästeistä • Sivuston toteutus: Hakosalo Innovations Oy