Tämä sivu on tulostettu Ouran Partiolaiset Oy:n internet-sivuilta (www.ypOupa.fi) perjantaina 18.6.2021 klo 2:20Etusivu > Tiedotteet > Joulujuhlassa oli mukava tunnelma

Joulujuhlassa oli mukava tunnelma

Ouran Partiolaisten joulujuhlissa oli mukava tunnelma. Lippukunnanjohtaja Heini kertoi kuluneen vuoden kohokohdista ja ensi vuoden tavoitteista.

Syksyllä aloittaneet sudenpennut antoivat partiolupauksen lippukunnan perustajan Lauri Hakosalon johdolla. Uudet partiolaiset saivat lupauksen jälkeen partiohuivit kaulaansa. Syksyn aikana suoritetuista partio-ohjelman tehtävistä ja tapahtumista jaettiin suoritusmerkkejä.

Välissä oli muutama hauska sketsi ja sudenpentujen "moniääninen" joulupuu-on-rakennettu -laulu. Myös viikko-ohjelmaa pyörittävät ja näin Ouran Partiolaisten toiminnan hengissäpitävät nuoret johtajat saivat lippukunnanjohtajalta kiitosta ja sulkaalevyt.

Sopivan lyhyt tilaisuus päättyi runsaan 50 osallistujan yhteiseen perinteiseen sisaruspiiriin "..kiitos tästä päivästä..oli hauska tavata.." Ouran partiolaisille menee hyvin! Kiitos! — paikassa Merikarvian lukio.

- Haksu -
Ouran Partiolaiset • Puh (02) 620 4630 • www.ypOupa.fi • etusivu.sukunimi@ypOupa.fi